Köszöntő

Kedves Olvasók!

Sok szeretettel üdvözlünk mindenkit frissen indult blogunkon. Biztosan az az első kérdés oldalunkkal kapcsolatosan, hogy mivel is foglalkozunk? A legrövidebb válasz: FMCG, azaz gyorsan forgó fogyasztási javakkal.

Tesszük ezt, mert az oldalon dolgozók mind kereskedelem-marketing szakos hallgatók a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán. Lényegében ez is felelős az oldal létrejöttéért, hiszen egy kísérletnek, projektnek indult az egész. Hogy mi lesz még belőle az majd idővel elválik.

Terveink szerint az elkövetkező időszakban, többé-kevésbé rendszeresen jelennek majd meg tesztek különböző termékekről, összehasonlítások, vaktesztek és/vagy személyes tapasztalatok egy-egy mindenki által használt hétköznapi termékről, termékcsoportról, illetve az üzletekben szerzett tapasztalatainkról. Véleményünk szubjektív, elsősorban a józan ész vezérel minket ennek megalkotásában. Ezt egészítjük ki a tanulmányainkkal és próbálunk kritikus szemmel nézni arra az átláthatatlan termék-tengerre, amibe a legtöbb vásárló már-már belefulladt. Nem titkolt célunk, hogy a tudatos vásárlói réteget támogassunk irományainkkal és ezzel is ösztönözzük az ágazat résztvevőit, hogy figyeljenek jobban a vásárlókra és igényeikre.

Minden jellegű ötletet és kérdést szívesen fogadunk Olvasóinktól.

A következő viszontlátásig is jó vásárolgatást kívánunk mindenkinek!